Saturday, October 25, 2014

Leisure Time II


Assalamualaikum


Pejam celik pejam celik dah nak habis cuti mid sem, rasa macam tak cuti sangat even duduk dalam bilik saja sebab buka cuti ni start daripada Ahad sampai khamis berderet deret ada test. Takut pulak rasa, disebabkan takut tadi kami pergi beriadah untuk release tension dan buat pertama kali masuk kolam renang UTM even kami dah fourth year.


Sebab sebelum ni nak masuk macam ramai sangat orang, lagipon nak masuk kena ada baju renang sendiri. So disebabkan tak ada, kami pon just masuk untuk bergambar saja sebab time tu memang tak ada orang. Dalam masa yang sama berpeluang tengok matahari terbenam pada hari awal tahun baru Islam.




sunset



Kolam renang dekat bawah ni ditutup sebab ada kes hari tu, lagipon kolam renang ni 5m so biasa digunakan oleh PALAPES laut. Kalau ikutkan kolam renang ni terbuka juga lah sebab kadang kadang kalau kami lalu belakang,nampak juga orang tengah mandi






Biasa perempuan kalau nak mandi, ada yang pakai baju renang muslimah atau inner, legging dan inner neck. Tapi menurut kawan yang selalu pergi, better pakai inner yang betul betul fit badan kita sebab nanti even kalau longgar sikit penjaga perempuan tu tak bagi masuk.. strict betul

OK Selamat Menyambut Tahun Baru Islam. Thanks for Read

9 comments:

zarulfarhana said...

saya. kolam renang dekat u saya tue pon saya tak jejak lagi.. dh fourth year jgk nie...

zarulfarhana said...

saya. kolam renang dekat u saya tue pon saya tak jejak lagi.. dh fourth year jgk nie...

Shuhaida said...

Assalamualaikum.. Tima kasih sebab sudi join Pencarian Bloglist 2014 shuhaidablog.blogspot.com..

Jom baca review kat sini..
http://shuhaidablog.blogspot.com/2014/10/bloglist-2014.html

Puteri said...

kes apakah? haha curious

Eny Abdullah said...

Cantiknyaa gambar... done following :D

At-Tarmizi said...

hmm..nasib tak reti renang =(

http://seronoknyermelukis.blogspot.com

Abang Bear said...

Salam Singgah - UTM dah ada kolam renang??... advance tu... dulu masa belajar kat sana tak ada...

Abang Bear said...
This comment has been removed by the author.
aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur