Monday, November 23, 2015

Wedding di Lepar


Assalamualaikum

Macam biasa setiap kali weekend memang akan makan free di rumah kenduri. Haritu berpeluang ke kenduri anak kawan parents di Lepar Hilir. Jarang sebenarnya pergi leparini sebab agak jauh darikuantan lebih kurang sejam perjalanan. Tapi tak sia sia pergi jauh sebab makanan sedap dan variasi antaranya laksa, pengat ubi kayu, masak patin dan banyak lagi.


dah macam cinema banner pula kan


vintage sangat :)

Yang aku paling suka di bawah ini. First time pergi rumah kenduri siap ada frame pre wedding lagi. Selama ni tengok bila artis artis kahwin saja.




Sekarang ini pon dah jadi kebiasaan untuk wedding wishes book. Bukunya pon cantik dah siap bercetak lagi, tak adalah plain kertas A4 saja.


Wedding wishes book

Senang saja, tak payah tetamu nak hias hias bagi cantik sebab dah memang cantik designya

Hiasan atas kepala bride pon cantik, Rare sangat zaman sekarang pakai macam ini. Tak payah susah susah nak pakai tiara, pakai saja hiasan tradisional zaman dulu, kan cantik. Tak tahu nama dia apa hiasan tu.






Thanks for Read. Selamat Berhujung Minggu :)

10 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Simple tapi rare lah ucu yuhan...
Akak pun suka pergi weeding yg ada sedikit rare ni :)

Nurzakiah Hanum said...

tahniah :)

Cikna said...

Apo lak siyes bona pengantin eyhh.... Mggu lps pun Cikna nak g kndri kat Chini tapi last3x minute t'paksa cancel sbb kain b'lubang kenairon,huhuu......;-)

luqman zakaria said...

selamat pengantin baru untuk dorang. btw gambar moto to lawa.

Yana Libra said...

menarik dekorasi dia

QasehnyaRania said...

menarikkan
dh jd trend skrg ni

Amanda Suria said...

wah sekarang majlis kahwin pun dah canggih kan....zaman SA dulu non hado...

Steven T. Barger said...

Juggernox:- The measure of 60 pills is imperative to use on a regular premise. Make a timetable for its utilization, similar to you have to take these pills amid the morning and evening times. Before setting off to the exercise center in the morning, one pill must be taken. Another container should be taken when you are going to bed. Guarantee that you are drinking enough water while taking it. By putting away the jug in a cool and darker spot, you can keep up its achievability, implying that it functions admirably, on the off chance that it will be put away legitimately. Other than, abstain from blending it with different supplements or medicines.
Read more==>> http://newmusclesupplements.com/juggernox/

robertortiz067 said...

Derma Clinics

Always get adequate sleep if you want healthy skin. You can get wrinkles if you don't get enough sleep. You need eight or more hours of sleep each night for a healthy skin, but do not hesitate to take naps if you need to.Wearing sunscreen is a great help when caring for your skin. The sun is one of the most damaging threats to skin. Put on some sunscreen under foundation to limit the damage done to your skin by sun exposure. You can also wear a moisturizer or foundation that includes sun-blocking ingredients.http://www.wecareskincare.com/derma-clinics/

Classie Roberts said...

Quickbooks Technical Support Number +1-888-525-7153
Quickbooks Technical Support Number :- The QuickBooks Support Service offers 24*7*365 help to QuickBooks customers to quickly resolve each issue inside no time. When you go up against any sort of specific issue with your QB programming, you can contact our QuickBooks reinforce number and leave the rest to us. Our QuickBooks Consultant can be pursued any specific help through telephone number, email or through talk.

Read more>> http://www.intuitquicbookssupports.com/quickbooks-support/quickbooks-support-phone-number/