Friday, July 28, 2017

Loudspeaker First Subang


Assalamualaikum

Minggu lepas pergi karoke lagi di Loudspeaker Karaoke lagi cuma tempat saja lain. Kali ni pergi Loudspeaker di Subang dalam bangunan First Subang. Nak ke First Subang @ SS15 Courtyard senang saja cuma ambil LRT dan turun di LRT SS15 then jalan kaki 5 minit dah sampai. First time pergi mall First Subang ni, cantik juga tempatnya banyak restoran korea dan jepun.




Rate harga Loudspeaker ni berbeza siang dan malam. Kalau malam harga lebih mahal sebab mostly orang memang karok malam kan. Kami pergi dalam pukul 12 tengahari so harga untuk siang adalah Rm16.90 included lunch. So karoklah kami selama 3 jam.


Mine Spaghetti Bolognese

Disebabkan haritu dah cuba Baked Chees Rice, so kalini aku try pula Spagheti Bolognese. Sedap spaghetinya.


Baked Cheesy Rice

Silau nya spek

So dalam 2.30 petang kami habis lepas tu terus Zohor dan balik. Memang puas hatilah karok 3 jam kami pula 2 orang saja. 
Ok have a nice day ☺

1 comment:

norhidana miswan said...

lahai.... lamanya tak jenguk karoke... sejak dh ada anak rasanya tak penah ke sana

spageti tuh mmg nampak sedap... eh tibe2 tekak rasa nk mkn spageti lak